Today is the day

Mat
Lunch: 2 dl mjölk med lite havrefras
Mellanmål: 250 cl cola zero
Middag: 6 köttbullar och en ganska stor bit vattenmelon

Träning
3 timmars shopping (långsam promenad alltså)

59 kg

Min favoritmodell är Miranda Kerr, ni har nog märkt det nu.

/M

Yes!

Fortfarande nere på 59. Bra. Måste väga det då?! Yeah... 55 kg till den 31 augusti är ju nästan för lätt. Får bli 53 istället, mellan 53 och 55. Kanske kommer i jeansstorlek 25 eller 26 då. Provade ett par levi's idag, storlek 27, fick precis på mig dem. Men usch, blev så äcklad av mig själv. Mina äckliga lår och min feta rumpa, usch. 

Men ärligt talat, jag är inte ute efter att väga mindre än 50. För det första kommer det se helt sjukt ut då jag har rätt breda höfter, ja, lite kvinnligare former, och för det andra vill jag ha lite tuttar kvar också. Det är kanske därför jag inte lägger ut bilder på anorektiskt smala modeller. Jag vill ha en snygg, smal kropp men ändå ha lite underhudsfett kvar, lite kurvor. Inte vara benig.

Lägger in en dagens strax, med det jag har ätit, och det jag har rört på mig.

Dagens tips

Om du känner dig hungrig och inte har några hungerdämpande tabletter, thinspoa! Sök på google efter t.ex. Victorias Secret modeller och jag lovar att du inte kommer känna dig lika hungrig sedan. Om du inte vill googla varje gång, gör i ordning en mapp på datorn som du döper till Thispo (väl gömd såklart!) och lägg in bilder som du sedan kan bläddra igenom när du blir sugen på något onyttigt, eller något med en massa kalorier. Iuw! 


59?!

När jag ställde mig på vågen nyss vägde jag tydligen 59, och jag vägde 60 igår. Är det bara vatten? Jag har inte ätit något än, kanske beror på det.
Idag ska jag åka och shoppa med en vän så det blir ju rätt mycket gående i alla fall, måste äta fil och flingor till lunch. Mina föräldrar är hemma, men kan äta lite eller säga att jag äter senare för de åker bort.

<3

Dagens tips

Morgonpromenader! Skitbra, förbränner som fan. Du som är hungrig på morgonen - promenaden dämpar verkligen. En timme är bäst, annars kan du ta en halvtimme på morgonen och en halvtimme senare på dagen. Ät en pyytttttttemåltid efteråt, en vattenmelonskiva kanske? Det ska jag göra imorgon!
Want it? Work for it!

A shortcut to beauty

Hej. Jag kommer att kalla mig själv för M, bara så att ni vet.
Jag är 171 centimeter lång och väger 60 kg, den 31 Augusti ska jag högst väga 55 kg.
Den här bloggen kommer att handla om min väg dit, tips... Ja, sånt. 

Everybody wants to be skinny.

Börjar med en dagens:
Mat: Jordgubbar (ungefär 200g skulle jag tro), 1,5 dl fil, två (små) potatisar och en kycklingklubba.
Orkar inte räkna ut kaloriinnehållen men skulle tippa på att det är under 1000 i alla fall. Tog en synefrintablett också (dämpar hungern). 
Ingen träning idag tyvärr...

60 kg

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0