Åäö

Äntligen hittar jag åäö bokstäverna på denna jefla telefon. Wiho.... Åt tyvärr nån deciliter godis idag men behöll kontrollen. omöjligt att stå emot femte dagen. Sprang 3 och gick 3 km odag också great. Har inget mer att säga,stat strong itS worth it

<3

Hej sotnosar!! Tack för kommentarerna på inlagget under,karlek till er. Ar ju bortrest och skriverfran iPhone, inte varldens smidigaste men det gar ok. Svarar pa kommentarer nar jag kommer hem - eller far tag pa en dator. Ickes hogprioriterat. Maten gar bra an sa lange. Ingen svalt men typ 1000 kcal per dag, massa te och tranar mycket. Har ett mattband med mig och laden krymper. 51 cm nu, goodgood. Men ha det bra och kampa pa - men press intefor hart vafan. Love

F*TTA

Jag trodde att jag skulle klara det? Fan heller.
Åh, har gått upp 1-2 kg säkert, vet inte. Vill inte väga mig just nu, har sån jävla ångest. Låren har blivit 1 cm större också. Jag dör. Och det är faktiskt inte det värsta, jag åker bort IGEN imorgonbitti. Är borta i ungefär två veckor till, det är så jävla jobbigt att banta/svälta sig/undvika mat, när man inte är hemma. Men åh, jag vill verkligen klara det. Då kanske jag vågar väga mig när jag kommer hem igen.


ångest


Men mina kära vänner, kämpa på. Ni vill inte faila som jag precis har gjort, varför få skiten att ta längre till? Varför slösa tid på att stoppa i er en massa värdelösa saker?

STAY STRONG

Allt

Kontroll för mig nu innan jag åker. Kommer hem om cirkus två veckor, och dit jag ska är det frukost, lunch och middag som gäller. Men det är väl bara att äta så små portioner som möjligt, så kanske det går bra. Självdiciplin liksom, jag har ju kontroll? Ja, det tror jag.

Ok, here it is...
Längd: 171
Vikt: 57.5 - 58
Midja: 65 cm
Lår: 52 cm

Ha det bra


Ni vet ju vad ni kämpar för, eller hur?

Söndag

Morgonvikt: 57.5 (osäkert, min våg är cp, kan ha varit både 57 och 58 menmen)

Idag har det hittills gått sådär. Åt min kalorisnåla omelett till frukost, åh, jag avundas alla som säger att de inte kan äta på morgonen! Jag vaknar alltid utsvulten... Sedan lagade min käre far *host* lunch, korv och spaghetti. Tog så lite jag kunde och enligt kalorikoll blev det typ 400 kcal, så, 600 kcal totalt idag hittills. Under 1000 iaf, det kommer ju ändå gå neråt sakta men säkert.

Stay strong

<3

...

Jag ser ju att ni läser, varför kommenterar ni inte? 

<3

THINSPO

Från mig, till er

Stay strong.
It's worth it!

ABC?

Någon som prövat ABC dieten? Resultat? Den är nog på tok för hård för mig men om jag tar bort fastorna och höjer dagsintagen lite kanske jag klarar i alla fall 20-25 dagar, när jag kommit hem alltså.

Jaja, säg till om ni vet något.

Kommer thinspo och dagens snart. <3

Dagens tips

Omelett i ugn, grymt. Ett ägg innehåller cirka 80 kcal, ta två ägg, kryddor och skinka så blir det en måltid på bara 220 kcal. Det som är bra med att göra omeletten i ugnen är att man inte behöver steka den i olja eller smör. Tänk på att en matsked olja innehåller ÖVER 100 kalorier! En matsked smör också.

Denna omeletten ska jag göra till middag:
2 ägg
Kryddor (peppar, vitpeppar, salt, örtsalt)
Skinka (100 kcal/100 g)
(mager ost, hade inte det hemma)

Lägg omeletten i en form där den inte fastnar (smörpapper! smörpapper!) och sätt ugnen på 225 grader, ha den så länge du tycker att det behövs.

bon apetit, haha.


<3

När jag ändå satsar stenhårt på mig själv...

... kan jag göra det på bloggen också...

Följ min blogg med bloglovin

Think thin

Hej alla! Gårdagen var ju sjukt bra med bara 300 kcal, dock visar vågen inte mycket skillnad men den kan man ju aldrig lita på då det beror mycket på vätskemängd och sånt. 

Idag har det hittils gått lite sämre. Gick upp vid halv tolv och började packa, upp och ner för trappor till tvättstugan och efteråt kände jag mig så svag. Behövde verkligen näring så jag drack en smoothie på typ 150 kcal (blåbär, lättmjölk, halv banan) och också rätt många köttbullar som jag värmde i micron. Sammanlagt blev det kanske 550-600. Så det blir nog inte så mycket mer mat idag om jag inte är tvungen.

Vill ta en lång powerwalk/snabb promenad men jag har glömt mitt headset någonstans och inget annat passar till min fittmobil, men jag har köpt en ny som kommer om ett par dagar medans jag är borta, så när jag har kommit hem blir det mycket promenader.

Nu måste jag fortsätta packa. stay strong


<3

Information

Jag veet jag att jag bara spottar ut inlägg, men grejen är att jag ska bort läänge på måndag. Det är därför, handlar om ungefär tre veckor och jag försöker kompensera det.

Idag:
In: en chokladruta (40 kcal?), en mcdonalds ceasarsallad (180 kcal)
Ut: Promenad till affären och tillbaka, kort (kanske 100 kcal?)

Suuuuuuger på det här med kalorier. Vafan.



<3

Belöningar


I need you

Jag behöver en ana vän, har sett det på flera andra bloggar nu. En kompis som jag kan smsa istället för att äta något olämpligt, att snacka om besvär, ja, en vän helt enkelt. Kommentera det här inlägget om du har lust, självklart får du inte numret på en gång, vill lära känna lite först.

13-17 år tack. I need you.

<3

Update, skriv till mig på [email protected]

My Final Goal, MFG

MFG, det är vad jag kommer kalla det.

Mitt MFG är 51 kg. BMI 17.6 (underviktig)

Jag vet att det inte är lika mycket som hos de andra proana bloggarna, men det räcker för mig.

Min vikt idag.
58 kg. Iuw! BMI 20.1

7 kg från mitt mål.

Nu jävlar.

Dagens tips

Ligger det godis i skafferiet och frestar dig? Släng! När du har goda saker i närheten är risken att de blir det enda du kan tänka på. Så - lägg äcklet (det är ju det, det gör dig fet?) i en påse och gå ut och släng det i soporna. Jag lovar, sjukt befriande känsla. Ta ett glas vatten istället!

 eller  ?

Vad ser egentligen godast ut?



<3

Äckel

Vill inte ens veta hur många kalorier jag stoppade i mig igår, men jag var helt utsvulten. Äckel äckel på mig själv! Vågen pekade fortfarande på 58 imorse som tur var. 
Idag blir det nya tag.

Planering.
Lunch/frukost: 1 chokladruta (var tvungen, min mamma gav mig... Och det kan inte vara mer än 30 kcal)
Middag: Försöka äta en så liten portion som möjligt, eller kanske bara en banan (typ 100 kcal).. Beror på om jag slipper undan.


<3

Dagens tips

Sallad baby! Helt okej gott även om du skiter i dressingen och brödkrutongerna. Lägg i morötter, körsbärstomater, några magra ostbitar och lite kyckling som du stekt i så lite fett som möjligt. Till din familj säger du att du helt plötsligt blev skitsugen på sallad och det går bra. 

Köpa:
Donkens (grillad) kycklingsallad innehåller bara 187 kcal, mindre än en sån där naturdiet/allevo bar!

<3

Nöjd

Jag känner verkligen inget sug längre, så jävla skönt. Känner mig ju såklart tom i magen men inget sug efter att äta något, och jag har inte ens tagit mina tabletter än. Känns som det går fort framåt. I morse pekade vågen på 57,5... Det måste ju bara vara vatten! Helt sjukt att gå ner så här fort. Vägde 58,4 igårkväll liksom. Men man ska ju väga sig när man vaknar på morgonen så. 

Tar mått också, runt låren, eftersom att det känns som att midjan ändras så mycket beroende på hur man äter och dricker, så svårt att mäta den. Men låren tappar jag centimeter för centimeter.. 

Idag ska jag åka och bada med en kompis, skitbra, då rör jag ju på mig också. 

Glömde dagens tips igår men det kommer idag tror jag.


<3

Bra dag

Mat
1 sallad från mcdonken, ungefär 200 kcal (enligt deras hemsida)
Vattenmelon, 200 g kanske så typ 100 kcal
1 köttbulle, 50 kcal typ

Träning
Några timmars gång på stan


010609

Har inte uppdaterat på hela dagen, orsaken är att jag knappt varit hemma. Har sprungit på stan idag med så en massa kalorier har jag gjort av med. Ligger förhoppningsvist på ett fett minus, har bara ätit en måltid idag, och det var en sallad. Dessutom var jag hemma hos en kompis med några kompisar på kvällen och de satt och åt en massa godis, och jag kollade på! Åt ingenting, drack bara en halv liter zero. Är så stolt över mig själv, att jag stod emot. 

Lägger in en dagens och ett dagens tips soon.

RSS 2.0